Gizlilik

gizlilik sözleşmesi

Moonqueen Güzellik Merkezi Gizlilik Politikası

Moonqueen Güzellik Merkezi olarak, gizliliğinize büyük önem veriyoruz. Bu Gizlilik Politikası, kişisel verilerinizin toplanması, kullanılması, paylaşılması ve korunması ile ilgili uygulamalarımızı açıklamaktadır. Web sitemizi ziyaret ederek veya hizmetlerimizden faydalanarak bu Gizlilik Politikası’nı kabul etmiş olursunuz.

1. Toplanan Bilgiler

1.1. Kişisel Veriler Hizmetlerimizi sağlamak ve geliştirmek amacıyla aşağıdaki kişisel verileri toplayabiliriz:

  • Kimlik Bilgileri: Ad, soyad, T.C. kimlik numarası.

  • İletişim Bilgileri: E-posta adresi, telefon numarası, adres.

  • Demografik Bilgiler: Doğum tarihi, cinsiyet.

  • Sağlık Bilgileri: Cilt tipi, cilt sorunları, medikal geçmiş, kullanılan ilaçlar, alerjiler.

  • Finansal Bilgiler: Kredi kartı bilgileri, ödeme geçmişi.

  • Dijital Bilgiler: IP adresi, cihaz bilgileri, çerezler aracılığıyla toplanan bilgiler.

  • Görsel ve İşitsel Veriler: Fotoğraf, video kaydı, ses kaydı.

1.2. Otomatik Olarak Toplanan Bilgiler Web sitemizi kullandığınızda, çerezler ve diğer izleme teknolojileri aracılığıyla otomatik olarak bilgi toplayabiliriz:

  • Web sitesi kullanım bilgileri

  • Tarayıcı tipi ve versiyonu

  • IP adresi

  • Ziyaret tarihleri ve saatleri

2. Kişisel Verilerin Kullanımı

Kişisel verilerinizi aşağıdaki amaçlar doğrultusunda kullanabiliriz:

  • Hizmetlerimizi sunmak ve geliştirmek

  • Randevularınızı oluşturmak ve yönetmek

  • Cilt analizi ve tedavi planı oluşturmak

  • İletişim sağlamak ve müşteri hizmetleri sunmak

  • Yasal yükümlülüklerimizi yerine getirmek

  • Pazarlama ve reklam faaliyetleri yürütmek

  • Web sitesi analizi ve geliştirme çalışmaları yapmak

  • Güvenlik ve sahtekarlığı önleme amaçları

3. Kişisel Verilerin Paylaşımı

Kişisel verilerinizi aşağıdaki durumlarda üçüncü kişilerle paylaşabiliriz:

  • Hizmet Sağlayıcılar: İş ortakları, tedarikçiler, alt yükleniciler.

  • Yasal Gereklilikler: Mevzuat gereği veya resmi makamların talebi doğrultusunda.

  • İş Transferleri: İşletmemizin bir kısmının veya tamamının birleşme, devralma veya satışı durumunda.

4. Kişisel Verilerin Saklanması ve Güvenliği

Kişisel verilerinizi, işleme amacının gerektirdiği süre boyunca saklarız ve daha sonra güvenli bir şekilde siler veya anonim hale getiririz. Kişisel verilerinizin güvenliğini sağlamak için çeşitli teknik ve idari önlemler alıyoruz:

  • Veri şifreleme

  • Erişim kontrolleri

  • Fiziksel güvenlik önlemleri

5. Veri Sahiplerinin Hakları

KVKK kapsamında aşağıdaki haklara sahipsiniz:

  • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme

  • İşlenmişse bilgi talep etme

  • Amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme

  • Eksik veya yanlış işlenmişse düzeltilmesini isteme

  • İşlenme amacının ortadan kalkması halinde silinmesini isteme

  • İşlemlerin üçüncü kişilere bildirilmesini isteme

  • Aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme

  • Kanuna aykırı işlenmesi halinde zararın giderilmesini talep etme

6. Çerez Politikası

Web sitemizde, kullanıcı deneyimini iyileştirmek için çerezler kullanılır. Çerezlerin kullanımını kabul etmek veya reddetmek için tarayıcı ayarlarınızı değiştirebilirsiniz. Çerezlerle ilgili daha fazla bilgi için Çerez Politikamıza göz atabilirsiniz.

7. Üçüncü Taraf Bağlantılar

Web sitemiz, üçüncü taraf sitelere bağlantılar içerebilir. Bu sitelerin gizlilik uygulamalarından sorumlu değiliz. Bu nedenle, bu sitelerin gizlilik politikalarını incelemenizi öneririz.

8. Politikada Yapılacak Değişiklikler

Gizlilik Politikamızı zaman zaman güncelleyebiliriz. Güncellemeleri web sitemizde yayınlayacağız ve güncelleme tarihini belirteceğiz. Değişikliklerden haberdar olmak için Gizlilik Politikamızı düzenli olarak gözden geçirmenizi öneririz.

9. İletişim Bilgileri

Gizlilik Politikamız veya kişisel verileriniz hakkında sorularınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz: